Proizvodi
Robna marka

Politika privatnosti

 

Messar.rs štiti i poštuje privatnost klijenata koji koriste njegove usluge. Informacije koje Vas mogu pojedinačno identifikovati ne otkrivaju se trećem licu bez Vašeg izričitog pristanka.

1. Sakupljanje i upotreba informacija

Kada se registrujete kao klijent www.messar.rs, od Vas se traži da kroz formu registracije date svoje podatke (Firma koju predstavljate, Ime i prezime, adresu, broj telefona, email adresu) kao i još neke podatke koji nam služe isključivo u cilju unapređenja usluga.
Tokom naručivanja, svi ovi podaci, zajedno sa porudžbinom služe u svrhu pripreme i dostave naručenih proizvoda i njima rukuju samo radnici Messar.rs.
Ove informacije se ni u kom slučaju ne iznose i sa njima se ne upoznaju treća lica.

2. Otkrivanje i deljenje informacija

Messar.rs ne iznajmljuje, prodaje ili deli Vaše lične informacije sa drugim ljudima ili firmama.
Međutim, imajte na umu da će Messar.rs dati određene lične informacije o Vama ako je to potrebno radi nesmetanog zakonskog procesa kao što su nalog za pretres, sudski poziv, naredba suda ili ako Messar.rs veruje da je neophodno podeliti informacije da bi se istražile, sprečile ili preduzele akcije u vezi sa ilegalnim aktivnostima, prevarama na koje se sumnja ili ako je to iz nekog drugog razloga zakonski potrebno.

3. Bezbednost sajta

Zaposleni u Messar.rs shvataju Vaše privatne podatke veoma ozbiljno.
Pristup Vašim ličnim podacima je ograničen na lica koja rukuju sajtom i obezbeđuju procesuiranje Vaše porudžbine. Vaši podaci za logovanje su zaštićeni 128 bitnim šifriranjem i njih samo vi znate. U slučaju da ste zaboravili Vašu lozinku, Program na vaš zahtev automatski generiše i šalje vam emailom novu lozinku.
Molimo Vas da obezbedite zaštitu vaših podataka za logovanje i da nikoga sa istom ne upoznajete. Po završetku rada, ako ste se logovali, molimo Vas da se isto tako i odjavite, kako neko nepozvan ne bi mogao u Vaše ime da vrši naručivanje proizvoda.

4. Ispravka/ Ažuriranje vaših podataka

Pošto se registrujete ili logujete kao već registrovani klijent, preko menija Moj MESSAR - Uredi svoje podatke, možete pregledati i menjati Vaše lične podatke, Vašu lozinku, i pregledati status Vaših ranijih porudžbina.
Podaci koje pri tome izmenite, će biti automatski i trenutno promenjeni čim pritisnete dugme "Promeni".
U slučaju da želite da deaktivirate Vaš nalog, molimo Vas da kontaktirate administratora preko Kontakt forme ili putem email-a i da podnesete Vaš zahtev za deaktiviranjem naloga.

5. Komunikacija

Ukoliko prilikom registracije izaberete da primate naša obaveštenja, povremeno ćete dobijati email poruke sa obaveštenjima o novim i određenim proizvodima za koje ste zainteresovani.
Ove email poruke neće sadržati reklamne poruke.
Ukoliko se odlučite da ne primate ove email poruke, preko Moj nalog izbora imate mogućnost da štikliranjem ili brisanjem ček boksa vršite izbor da li želite ili ne da budete obaveštavani.

6.Pitanja i predlozi

U cllju unapređenja sajta, njegove funkcionalnosti i unapređenja naše saradnje, Vaša pitanja ili predlozi su dobrodošli i iste možete poslati preko kontakt forme ( kliknite ovde ) ili na našu email adresu administratora:
E-mail: Administrator

 

Moja Korpa
Vaša korpa je još uvek prazna...
Poruči odmah!
Prikaži / Sakrij
ukupno:  0,00 din
*** Da li znate da ne plaćate troškove otpreme robe ako je vrednost poručene robe veća od 5.000,00 din ?